Käyttöehdot

Näitä toimitusehtoja sovelletaan Eräjärven Työväen Näyttämön verkkokaupan (myyjä) ja asiakkaan (ostaja) väliseen tuotteiden verkkokauppaan, ellei muuta kirjallisesti sovita.

Hinnat

Eräjärven Tyäväen Näyttämö on rekisteröity yhdistys, joten tuotteidemme hinnat ovat arvonlisäverottomia. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Myyjä pidättää oikeuden muuttaa hintoja ilman erillistä ilmoitusta. Eräjärven Työväen Näyttämö ry pidättää oikeuden tilauksen perumiseen selvän hintavirheen ollessa kyseessä. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan verkkokaupassa sitä, että tuotteen hinta poikkeaa selvästi ja merkittävästi tuotteen oikeasta hinnasta (esimerkkinä jos tuotteella on hinta 0,00 euroa tai tuotteella ei ole hintaa ollenkaan). Tällaisessa tapauksessa virheellinen hinta poikkeaa niin selvästi oikeasta hinnasta, että asiakkaan katsotaan ymmärtävän hintatiedon olevan virheellinen.

Toimitus

Toimitus tapahtuu Itellan välityksellä. Ostoskori lisää automaattisesti toimituskustannukset tilaukselle, ennen tilauksen hyväksymistä. Toimitus katsotaan hyväksytyksi, ellei siitä valiteta neljäntoista (14) päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Vahingonvastuu siirtyy ostajalle, kun tavara on luovutettu ostajalle tai kuljetusliikkeelle. Tuote katsotaan toimitetuksi, kun tuote on annettu kuljetusliikkeen kuljetettavaksi asiakkaalle.

Toimitusaika

Yleinen toimitusaika on 1-15 arkipäivää sillä varauksella, että tuotteet ovat varastostamme. Suoraan maahatuojalta / valmistajalta toimitettavista tuotteista myyjä varmistaa toimitusajan tilauksen jälkeen ja informoi asiakasta, jos toimitusaika on normaalia pidempi. Myyjä ei ole velvollinen korvaamaan ostajalle aiheutuvia mahdollisia välittömiä tai välillisiä vahinkoja tilauksen toimittamisesta ja/tai muusta toimituksen viivästymisestä johtuvista syistä, jotka eivät johdu myyjän virheellisestä ja/tai puutteellisesta toiminnasta. Mikäli ostaja ei erikseen peruuta tilaustaan ja / tai kieltäydy hyväksymään myyjän ilmoittamaa toimitusajan pidentymistä tai muuta vastaavaa viivästystä toimitusaikatauluun, on myyjä oikeutettu toimittamaan tilatut tuotteet ja veloittamaan kustannukset täysimääräisinä alkuperäisen tilauksen mukaan. Toimitusaika päättyy toimituksen lähtiessä varastostamme.

Maksuehdot

Verkkokaupasta ostettavien tuotteiden maksaminen onnistuu verkkopankkimaksuna tai tilisiirtona suoritettavalla ennakkomaksulla. Tilisiirtomaksua varten myyjä toimittaa tarvittavat tiedot ja ohjeet ostajalla tilauksen teon yhteydessä. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Checkout Finland Oy (y-tunnus 2196606-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Takuu

Myyjä antaa tuotteelle takuun virheettömyydestä siinä laajuudessa kun tuotteen valmistaja / toimittaja on myöntänyt. Ostajan tulee viipymättä toimittaa vialliset tuotteet myyjälle. Takuu ei koske vaurioita, jotka ovat syntyneet väärästä varastoinnista, käsittelystä tai käytöstä. Tuotteeseen tehdyt muutokset tai normaali kuluminen eivät kuulu takuuseen. Myyjä maksaa virheellisen / väärän tuotteen palautuskulut. Uudelle tuotteelle takuuaika jatkuu alkuperäisestä ostopäivästä. Myyjän vastuu virheestä rajoittuu takuuseen, eikä myyjä ole velvollinen korvaamaan mitään välillisiä vahinkoja.

Tilauksen peruuttaminen

Ostaja voi peruuttaa tilauksen kesken tilausta vain kirjallisesti ja myyjän luvalla. Yksilöllisesti merkatulle tuotteelle ei ole peruutus- tai palautussoikeutta, ellei myyjä ole toiminut vastoin tilauksessa sovittua. Mikäli myyjä on käsitellyt tilausta jo tulostusvaiheeseen asti, on ostaja velvollinen kirjallisesta peruutuksesta huolimatta maksamaan tuotteet. Tästä syystä kannattaa varmistua ensin missä vaiheessa tilaus on ja vasta sen jälkeen lähteä peruuttamaan tilausta.

Tuotteen palauttaminen

Katso ajantasaiset palautusohjeet Palautukset -osiosta.

Erimielisyydet

Kaupasta mahdollisesti aiheutuneet erimielisyydet tulisi ensisijaisesti hoitaa osapuolten välillä. Mikäli on mahdotonta päästä sopuun, niin asia käsitellään myyjän kotipaikan käräjäoikeudessa.

Mikäli huomaat virheen tämän sivun tekstissä pyydämme teitä informoimaan asiasta meille yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse info@erajarventeatterit.fi