MAKSUTAVAT

Tilisiirrolla

Voit tilata tuotteita tilisiirrolla, vaikkei sinulla olisikaan kotimaisia pankkitunnuksia tai luottokorttia. Tee tilaus normaaliin tapaan, mutta valitse kassalla maksutavaksi 'Maksa pankkisiirrolla', niin saat tilauksen teon jälkeen maksutiedot sähköpostilla meille ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. 

Laitamme tilauksen käsittelyyn vasta kun tilauksen loppusumma näkyy tilillämme. Mikäli emme saa ennakkomaksua tilillemme kahden viikon kuluessa tilauksen jättöpäivästä, peruuntuu tilaus automaattisesti.

HUOM! Asiakas vastaa itse kaikista tilisiirtoon mahdollisesti kohdistuvista pankin palvelumaksuista. Emme toimita tilauksia ennen kuin koko tilauksen loppusumma on suoritettu tilillemme.

Tilaukset ja kyselyt tilisiirrolla maksamisesta voitte lähettää sähköpostilla osoitteeseen kauppa@erajarventeatterit.fi.

Pankkipainikkeet

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.