Tuotteiden palauttaminen

Ilmoitathan palautuksesta AINA etukäteen sähköpostilla kauppa@erajarventeatterit.fi tai puhelimitse 050 436 8466, niin annamme sinulle tarkemmat palautusohjeet.

Palautusoikeus on 14 vrk. Palautettava tuote korvataan ensisijaisesti uudella tuotteella, toissijaisesti hyvitetään. Tästä syystä on erittäin tärkeää ottaa ensin yhteyttä myyjään, jotta palautus saadaan toimitettua nopeasti ja täsmällisesti takaisin myyjälle ja ostaja saa rahansa tai korvaavan tuotteen myös nopeasti.

Kaikki palautettavat tuotteet palautettava aina samassa paketissa, ei useampana lähetyksenä!

Jos pakettia ei noudeta postista ja paketti palautuu takaisin meille, perimme uudelleenlähetyksestä normaalit postikulut ja veloitamme asiakkaalta palautuksesta aiheutuneet kulut.

Ostaja on velvollinen tekemään palautuksen viipymättä, mutta kuitenkin viimeistään seitsemän (7) päivän kuluessa palautuksen sopimisesta. Muussa tapauksessa myyjä katsoo ostajan hyväksyvän tilauksen eikä ota palautusta vastaan.

Palautettavan tai vaihdettavan tuotteen pitää olla ehdottomasti käyttämätön, myyntikunnossa ja tuotelappujen tulee olla kiinni tuotteissa. Käytettyjä tuotteita ei hyvitetä.

Mikäli lähetys on vaurioitunut Itellan kuljetuksessa, tee heti vahinkoilmoitus postikonttoriisi.

Mikäli palautat tuotteita tilauksesta, jossa on tietyllä summalla ostettaessa saanut alennuksen ja palautuksen jälkeen summa jää alle alennukseen oikeuttavasta summasta. Tällöin alennus menetetään ja se vähennetään palautuneista tuotteista.

Alennustuotteilla ainoastaan vaihto-oikeus (ei palautusoikeutta)!!

 

HUOM! Yksilöllisesti valmistetuilla tuotteilla eikä lahjakorteilla ole palautusoikeutta (Kuluttajansuojalain 6. luku (15.12.2000/1072).

Jos tuotteessa on valmistajasta johtuva virhe, tuotteella on silloin 14 vuorokauden palautusoikeus. Tilalle lähetetään uusi tuote tai rahat palautetaan asiakkaalle kohtuullisessa ajassa. Virheellisen tuotteen ollessa kyseessä, ota viipymättä yhteyttä.